Tjänster


Roslags Entreprenad har möjlighet att erbjuda hel- eller delentreprenad. En av våra styrkor är vår flexibilitet. Det som bland annat möjliggör att vi kan agera både som en eller flera separata enheter är att vi har tre lag. Dessa lag är specialiserade på, och har ansvar över, olika områden. Vi har delat in dem i gräv- och markarbeten, renovering/nyprod och konsultation.

RENOVERING/NYPROD


Affärsområdet innefattar renovering/nyproduktion åt både privat- och företagssidan. Interiört och exteriört. Vi utför servicejobb och kan även etablera oss en längre tid.


Behöver du hjälp med t ex tillbyggnad, utbyggnad, nybyggnad, in- och utvändiga snickeriarbeten, köksmontage, badrumsrenovering, altanbyggen, takbyte, golvläggning eller ommålning? Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av just dessa moment.


All personal har ID06 och vi innehar en bygg och entreprenadförsäkring via Trygg Hansa.

GRÄV- OCH MARKARBETEN


Inom affärsområde gräv och markarbeten utför vi gräv och markjobb i varierande omfattning. Vi åtar uppdrag i den entreprenadform som passar varje projekt bäst, gärna i samverkan.


Har du frågor eller funderingar kring dränering, grävning, marksten, anläggning av murar eller trädgårdsarbeten? Kontakta oss så berättar vi hur du på bästa sätt kan förverkliga ditt projekt.

KONSULTATION


Vi har tillgång till tekniskt kunnig personal som kan svara på allt som har med besiktning, projektledning och bygglov att göra.


För att du som kund ska säkra att kvalitén på t.ex. ett husbygge är det klokt att göra en besiktning. Vi utför också statusbesiktningar för begagnade hus.


Vi vågar nästan lova att du sparar både pengar och tid på att anlita oss som projektledare. Vi tar oss an allt från enskilda hus till stora byggprojekt.


Oavsett om ni behöver en kontrollansvarig eller en konstruktör är ni alltid välkomna att kontakta oss med era frågor.